top of page
Unge

ANGST

Angst

Hypnose er en effektiv og anerkendt behandlingsform til at reducere og fjerne angst.

 

Mange går rundt med angst i kroppen, som føles begrænsende og uhensigtsmæssig for det de ønsker.

Under hypnosen kan du gå ind i en dyb afslapning, hvor du er mere åben for positive forslag og ideer. Dette kan hjælpe dig med at frigøre dig fra negative tanker og bekymringer, der kan forårsage angst.

Gennem hypnotisk terapi vil du også lære teknikker til at reducere angst, såsom vejrtrækning og afspænding. Dette kan hjælpe dig med at håndtere din angst, når den opstår

 

Angst føles og mærkes fysisk i kroppen og det kan være ret ubehageligt. Mange af mine tidligere klienter havde haft denne følelse i mange år, nogen helt fra barnsben af og via terapien har de kunne slippe den. Jeg arbejder med angsten i hypnoseterapien ved at gå tilbage i tiden, via regression, og finde ud af hvorfor og hvordan angsten opstod. På denne måde slipper kroppen signal den eksisterende angstfølelse.

Hvis du kæmper med angst eller panikanfald er det vigtigt at få tale med en behandler om dette, du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Sessionerner er trygge og sikre og er på dine vilkår.

Pris: Første online session til 500 DKK.

Panikanfald

Hvis du lider af angst og panikanfald og går rundt med tanken om det skal ske igen, vil jeg anbefale dig at lære denne simple teknik. Du kan eventuelt også skrive det ned på et papir og tage det med dig, så du kan give det til dem du er sammen med, hvis du er på vej til at få et anfald.

 

Når angst eller panikanfaldet er på vej, eller er i gang, så er der her 5 trin du skal følge:

 

1. Find fem ting du kan se.

2. Find fire ting du kan røre.

3. Find tre ting du kan høre.

4. Find to ting du kan lugte.

5. Find en ting du kan smage.

 

Du skal gentage rutinen indtil angsten forsvinder igen.

 

Teknikken kaldes "grounding" og anbefales af flere terapeuter verden over. Denne rutine får dit fokus ud i den virkelig verden og væk fra din indre overaktivitet.

 

Der er intet rationel over angst eller panikanfald der kommer når vi mindst venter dem. Hypnose er derfor en god måde til at forløse den form for angst, da vi under trancen finder frem til årsagen og forløser den med terapi.

 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre om dine muligheder. En gratis forsamtale hos mig er trygt og sikkert og kan ske via chat, mail eller over telefonen.

Pris: Første online session til 500 DKK.

Eksamensangst

Er du klar til eksamen?

 

Det er meget naturligt at være spændt til en eksamen, men desværre oplever mange, så meget nervøsitet, at det forstyrrer både når de skal forbedrede sig, og især når de er inde til eksamen.

I denne periode hjælper jeg mange med at få styr på denne nervøsitet for at skulle til eksamen, det gør jeg via mentaltræning, hypnose og coaching.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe netop dig med at få den bedste succes.

Her er udtalelse fra tidligere klient efter en behandling fik hun styr på sin nervøsitet.

"Hej René, jeg var til prøveeksamen i dag og alle undrede sig da jeg meldte mig som den første til at komme op, de havde jo set hvor angst jeg har været. Alt min angst var nu væk og jeg gik op helt afslappet og uden at have ondt i maven!! Det er helt vildt fantastisk!!!!! Jeg glæder mig faktisk til at komme til eksamen nu!! "

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

Kvinde på vindueskarm

Jeg har fået æren at dele denne personlige oplevelse fra en klient, der har lidt af angst i mange år. Hun beskriver hendes oplevelse af når man lider af angst, og hvad der heldigvis venter på den anden side, når angsten har sluppet igen.

 

Personlige udfordringer ud af huset.

"Gør kun noget du virkelig selv har lyst til, husk at sige fra i tide hvis nogen vil have dig til noget, der skal nok komme tider, hvor du gerne vil. For mig tog det 3 år at nå dertil"

 

Udfordringer mens angsten havde taget over, og gode råd til at håndtere det.

1. Offentlig transport

At tage en bus kan virke uovervindeligt, men prøv en tur sammen med en bekendt nogle gange, pludselig får du måske lyst, til at afprøve dig selv.

 

2. Mange mennesker, og sociale arrangementer

At skulle være sammen med mange mennesker, virkede for mig som en mur af beton, når det var hjemmefra. Har rigtig mange gange haft lyst til at blive hjemme, men når jeg så var i det, gik det rigtig godt.

 

3. Hverdagens gøremål

Bare det at handle, kunne give mig åndenød og hjertebanken, at jeg nogen gange havde lyst til at sætte indkøbsvognen og løbe derfra, særlig hvis der var kø.

 

4. Lægens dom

At komme til kontrol ved lægen, var et mareridt, tænk hvis han rørte ved mit depressionsmedicin, det kunne også give den grimme følelse af at det havde jeg ikke styr på. Samt en underlig følelse af ubehag. Indtil jeg pludselig fik ham fortalt, at han ikke skulle tale ned til mig, men med mig, så fik vi vores kemi til at passe sammen.

5. Hvordan familien og vennerne håndterede min angst

Hvis jeg kun fik at vide, når noget var forkert af det jeg sagde eller gjorde og aldrig et 'hvor var det flot gjort' eller et kram. Så følte jeg mig virkelig sat langt tilbage og ked af det. Ønskede mange gange at familie og venner ville spørge til mig, men de fleste forholdte sig tavse. Det kunne ikke ses udenpå at jeg var syg, nej så hellere et brækket ben.

Gode oplevelser hvor angsten har sluppet sit tag og mit liv begynder at komme tilbage.

1. Jeg kan jo godt!

Nu kan jeg uden at spekulere over det bare tager med i bilen, når vi skal købe ind.

2. Lyst og overskud til familie og venner

At få besøg af venner og familie, er i dag gode ting for mig. Det er kommet langsomt hen af vejen.

3. At være fri og tro på sig selv igen

At være fri som fuglen og snuppe en shoppetur alene, uden mand eller veninde. Det giver mig så meget selvværd nu at kunne gå ind af døren alene.

4. At få gjort ting og have lyst til det og nyde resultatet og min indsats

Det er når jeg går ude og ser på blomsterne her om sommeren, som jeg selv fik plantet i krukker, efter at have kigget på dem længe, uden at kunne tage mig sammen til det. Nu giver de så meget tilbage i farver og vækst. Får så den gamle lyst til at tage riven og gå i gang med at ordne haven. Og gør det! Det er en lykkelig dag.

5. At kunne blive lykkelig af mange ting

Har prøvet hvor jeg virkelig kun blev glad når børnebørn og børn kom hjem. Men nu kan jeg godt blive lykkelig af og få gjort rent- pudset vinduer osv. Eller se en god film sammen med min mand eller tager ud og får en god is.

Hilsen en der er glad- Som i dag for det meste er mere oppe, end nede og er fri til at gøre det hun har lyst.

bottom of page