top of page
Coaching

COACHING VOKSNE

Kvinde med Ipad i seng

FIND DIG SELV

Som voksen skal du tage mange beslutninger omkring dig selv og dit liv. Dit liv kan se anderledes ud, end du forventede, og du har måske forsøgt at forandre dine drømme ved at ændre ting, som andre har bedt dig om, eller indfinde dig under andres ønsker.

 

Men hvem er du egentlig, hvis du skal se på dig selv som et individ? Hvad er dine drømme, styrker og udfordringer?

 

Med coaching over finder vi frem til, hvem du er egentlig er, og hvordan du kan udtrykke dette og stå ved dette.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

DRØMME OG MÅL

Hvordan finder du den rigtige retning i dit liv? Hvad er du virkelig god til? Hvilken uddannelse eller job skal du vælge? Hvilken type partner er du? Hvordan vil du opdrage dine børn?

Vi gennemgår sammen en online persontypetest, der viser hvem du er, hvad der giver dig energi og motivation, og hvilke retninger du kan få succes med.

 

Du vil kunne bruge denne erfaring i alt, du oplever omkring dig selv, og det vil give dig en selvindsigt og en retning, som vil styrke dig i dine beslutninger fremadrettet.

Pris: Første online session til 500 DKK.

kvinde med tablet

HVORDAN NÅR

DU DIT MÅL?

Vi starter med at finde ud af, hvad din motivation for målet egentlig er, og hvad den oprindelige årsag er til, at du gerne vil opnå dit mål.

 

Jeg coacher dig over ud fra dette og finder frem til din motivation og giver dig spørgsmål, der afdækker hvordan, du når det mål, du har sat for dig selv.

 

Du kommer selv til at lave planen for dine mål, men jeg hjælper dig med at åbne op for de ressourcer, du skal fokusere på for at komme i mål.

Pris: Første online session til 500 DKK.

HVILKEN TYPE JOB BØR

DU VÆLGE?

Det er vigtigt, at du har et job der giver dig energi, hvor du kan få succes og hvor du trives. Ellers vil du kunne opleve træthed, stress, og være umotiveret.

 

Vi vil via en online persontypetest afdække dine styrker og udfordringer i bestemte typer jobs. Jeg laver en anbefaling af hvilke typer jobs, som du vil kunne få succes med, og hvilke typer jobs, som du skal undgå.

 

Du får bevidsthed om, hvordan du skal sælge dig selv ind til det rigtige job, og hvordan du bedst kan forklare, at du er den rigtige kandidat til dit drømmejob.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

bottom of page