top of page
renehvid2.jpg

Uddannet Hypnoterapeut med 8 års erfaring.

Hypnose er en kraftfuld terapiform, som kan hjælpe med at reducere angst, stress og andre mentale udfordringer. Og det bedste ved det hele er, at det kan gøres online, hvor som helst du befinder dig.

Hos mig kan du trygt booke en online hypnose-session, da jeg er en certificeret og uddannet hypnotisør og hypnoseterapeut med mange års erfaring. Jeg er blevet uddannet ved NGH Danmark, som er en del af verdens største hypnoseorganisation.

Mine online hypnose-sessioner er lige så effektive som dem, der foregår ansigt til ansigt. Under en session vil vi bruge videoopkald, så du kan føle dig tryg og i stand til at åbne op omkring dine udfordringer.

Hypnose fungerer ved at få din underbevidsthed til at fokusere på positive forandringer, som du ønsker at opnå i dit liv. Under en hypnose-session vil jeg guide dig gennem en afslappende proces, hvor du vil blive mere åben over for positive forslag, som vil hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større mentalt velvære.

Hvis du vil prøve hvordan det er at være i let trance, kan jeg anbefale dig at besøge min youtube-kanal.

Min uddannelse ved NGH giver dig sikkerhed.

At jeg er uddannet og certificeret ved NGH Danmark, betyder at jeg overholder de etiske regler:

 

§1 De etiske regler er bindende for alle medlemmer af NGH Danmark

§1.2 Medlemmerne skal arbejde for at fremme klientens ønske om personlig og psykisk udvikling og sundhed.

§2 Medlemmerne har tavshedspligt over for de informationer, der fremkommer før, under og efterhypnosen, med mindre der foreligger samtykke fra klienten. Generelle problematikker kan dog diskuteres i anonymiseret form.

 

§2.1 Optagelser af fotos, video eller bånd i forbindelse med hypnosen skal meddeles klienten og må ikke videregives uden samtykke.

 

§2.2 I forbindelse med scene- eller anden hypnose med tilskuere, må hypnotisøren ikke udstilleklienten eller klienterne på en krænkende eller respektløs måde.

 

§2.3 Medlemmet må ikke udnytte sin stilling som hypnotisør / hypnoterapeut til skade for klienten. 

 

§2.4 Klienten må ikke udsættes for fysiske eller verbale seksuelle krænkelser.

bottom of page