top of page
Unge

RYGESTOP

Velkommen til Rygestop Coaching og Rygestop med Hypnose.

Er du klar til at sige farvel til cigaretterne og begynde et sundere liv? Jeg tilbyder online rygestop sessioner, der kombinerer effektiv coaching med kraften i hypnose for at hjælpe dig med at bryde den tobaksafhængighed, der har holdt dig fanget.

Hvorfor vælge online rygestop sessioner?

Personlig Coaching: Som erfaren rygestop-coach vil jeg arbejde tæt sammen med dig for at identificere dine mønstre og vaner og hjælpe dig med at udvikle strategier til at overvinde dem.

Hypnose som værktøj: Med hypnose kan jeg hjælpe med at ændre dit sind og dine tanker om rygning. Det kan gøre processen lettere og mere effektiv.

Online bekvemmelighed: Jeg tilbyder sessioner online, så du kan deltage i dem i komforten af dit eget hjem. Det sparer tid og giver dig fleksibilitet.

Skræddersyede Løsninger: Jeg forstår, at hver person er unik. Derfor tilpasser min tilgang til dine individuelle behov og mål.

Hvordan fungerer det?

Indledende samtale: Tag det første skridt ved at kontakte mig for at planlægge din første session.

Coaching Sessioner: Vi vil i samarbejde udvikle en skræddersyet rygestopplan.

Hypnose Sessioner: Gennem dybdegående hypnose vil jeg hjælpe dig med at ændre din opfattelse af rygning.

Opløftende Resultater: Se dig selv træde ind i et rygefrit liv med styrke og selvtillid, du har selv taget beslutningen om at starte og du kan tage beslutningen at stoppe.

Tag det vigtige skridt mod et rygefrit liv i dag. Kontakt mig  for at starte din rejse mod sundhed og velvære.

Pris: Første online session til 500 DKK.

Min egen historie om rygestop og hypnose.

Jeg begyndte ret sent med at ryge, og det startede da jeg skulle være med i et teaterstykke, hvor jeg skulle være ryger, og for at det skulle se naturligt ud, besluttede jeg mig for at øve rigtigt. Føj, det smagte grimt og lugtede, og jeg blev svimmel efter få inhaleringer. Bagefter stoppede jeg aldrig helt, og jeg røg en smule engang imellem.

 

Det var først mange år efter, at jeg blev fast ryger, det var for at blive en del af det sociale fællesskab, hvor jeg arbejdede. Det var dengang, at man måtte ryge inde i et rygerum, og jeg kan stadig se den gule nikotin løbe ned ad væggene, mens vi pulsede løs. Men hyggeligt var det!

 

Der gik ikke lang tid før, jeg var blevet en fast ryger, der stod op kl. 4 om morgenen for at ryge, da min krop ville have nikotin. Jeg besluttede mig senere for at stoppe, men jeg blev dårlig af nikotin erstatningsprodukter, så forsøgte flere rygestopkurser i stedet. Men det endte altid med, at jeg købte en pakke med 10 stk. cigaretter på vej hjem, og røg en i smug og gemte resten, så andre ikke ville opdage, at jeg havde røget - men jeg snød jo kun mig selv.

 

Vi blev så tilbudt hypnose på arbejdet, og jeg valgte at prøve det. Under hele sessionen tænkte jeg, hold op en gang snyd og humbug, og tænkte at hypnotisøren var til grin. Det var først da hypnotisøren sagde, at jeg kunne vågne op af trancen, at jeg fandt ud af, at jeg egentlig havde været langt væk. Det var ligesom jeg havde sovet i flere dage, og jeg kan huske, at jeg smilede resten af dagen.

 

Jeg har ikke røget siden, og jeg har ikke haft situationer, hvor det var udfordrende, for jeg har virkelig ikke haft lyst! Da jeg stoppede med at ryge, fandt jeg ud af, hvordan mine kollegaer lugtede af røg, når jeg sad ved siden af dem i mødelokaler. Ikke at det generede mig, men jeg er egentlig ked af, at jeg har generet andre med den lugt gennem så mange år.

 

Det er faktisk den oplevelse med hypnose og rygestop, der er skyld i, at jeg blev uddannet som hypnotisør, og at jeg i dag hjælper andre med at stoppe med at ryge. Hver gang mine klienter bagefter fortæller hvordan det har været at stoppe med at ryge via hypnose, bliver jeg mindet om min egen historie, som et positivt og sjovt minde om min første oplevelse med en hypnotisør.

bottom of page