top of page
Coaching

KARRIERE COACHING

stressede mand

BURNOUT

Symptomer på burnout varierer afhængigt af, hvilken fase af udbrændthed du er i. Generelt er der 4 symptomer, du skal være opmærksom på:

 

 1. Udmattelse: Depersonalisering og nedsat personlig præstation. Denne træthed viser sig både mentalt og fysisk. Den energi, du typisk har er ændret til vedvarende udmattelse.

 2. Depersonalisering: Dette er en følelse af ligegyldighed. Med andre ord begynder du at føle dig følelsesløs og initiativløs. For eksempel kan du blive mere kynisk i dit indre arbejde eller mangle evnen til at kommunikere effektivt med mennesker.

 3. Reduceret personlig præstation/præstation: Dette har en tendens til at manifestere sig, når du føler, at dit arbejde er utilstrækkeligt, eller du ikke er i stand til at udføre dit arbejde. For eksempel kan du miste glæden ved arbejde, du tidligere har fået glæde af. Din sædvanlige kreativitet kan aftage, og det kan blive sværere at koncentrere sig.

Symptomer kan også vise sig som fysiske, følelsesmæssige eller adfærdsmæssige.

Fysiske symptomer omfatter:

 • Træthedsfornemmelse

 • Oplever en ændring i appetit

 • Hovedpine eller muskelsmerter

 

Følelsesmæssige symptomer omfatter:

 • Manglende motivation

 • Oplever følelser af selvtvivl

 • Svigt eller ensomhed

 • En generel følelse af utilfredshed

Adfærdsmæssige symptomer omfatter:

 • Social isolation

 • Ikke at udføre dit ansvar

 • Arbejdsrelaterede vredesudbrud

 

Hvordan kommer man sig fra udbrændthed? På dette tidspunkt lyder udbrændthed sandsynligvis stressende nok til at spekulere på, om du nogensinde kan komme dig over det. Den gode nyhed er, at der er måder at vende tilbage og lære at nyde dit arbejde igen. Til at begynde med skal du være ærlig over for dig selv og genkende udbrændtheden. Det vil være svært at komme videre, hvis du ikke selv kan se problemet.

Pris: Første online session til 500 DKK.

STRESS

Ofte tænker mine klienter at det er arbejdets skyld at de er sygemeldt med stress. Det er meget normalt, for det er jo den virksomhed der har haft ansvaret for ledelsen, og opgavefordelingen. Men det kan også handle om en gammel "følelse" der pludselig er dukket op, hvor vores nuværende situation har været en "tricker" for følelsen. Det kan være tidligere oplevelser med at "sige fra", eller en følelse af utilstrækkelighed fra tidligere jobs, eller en oplevelse i privatlivet.

Stress kan også komme af at ambitionerne i fritiden er for høje eller fra frustrationer eller konflikter i privatlivet, så det kan være en blanding af mange ting, der er skyld i at man pludselig oplever stress signaler. Så udover at det kan handle om vores nuværende situation, så kan det også handle os om selv, og hvordan vi lærer at fortolke situationer.

Der er mange kaos-tanker, derfor er det vigtigt at få talt med en professionel om hvad man oplever. Med coaching arbejder vi med reflektering og en fremadrettet plan.

 

De kropsfornemmelser kan i samarbejde med klienten også forløses under let hypnose.

Pris: Første online session til 500 DKK.

 Ung kvinde Overvejer

HVORDAN NÅR

DU DIT MÅL?

Vi starter med at finde ud af, hvad din motivation for målet egentlig er, og hvad den oprindelige årsag er til, at du gerne vil opnå dit mål.

 

Jeg coacher dig over ud fra dette og finder frem til din motivation og giver dig spørgsmål, der afdækker hvordan, du når det mål, du har sat for dig selv.

 

Du kommer selv til at lave planen for dine mål, men jeg hjælper dig med at åbne op for de ressourcer, du skal fokusere på for at komme i mål.

Pris: Første online session til 500 DKK.

HVILKEN TYPE JOB BØR

DU VÆLGE?

Det er vigtigt, at du har et job der giver dig energi, hvor du kan få succes og hvor du trives. Ellers vil du kunne opleve træthed, stress, og være umotiveret.

 

Vi vil via en online persontypetest afdække dine styrker og udfordringer i bestemte typer jobs. Jeg laver en anbefaling af hvilke typer jobs, som du vil kunne få succes med, og hvilke typer jobs, som du skal undgå.

 

Du får bevidsthed om, hvordan du skal sælge dig selv ind til det rigtige job, og hvordan du bedst kan forklare, at du er den rigtige kandidat til dit drømmejob.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

bottom of page