top of page

5 trin du skal følge for at slippe et angst og panikanfald.

Opdateret: 3. maj 2023


Hvis du lider af angst og panikanfald og går rundt med tanken om det skal ske igen, vil jeg anbefale dig at lære denne simple teknik. Du kan eventuelt også skrive det ned på et papir og tage det med dig, så du kan give det til dem du er sammen med, hvis du er på vej til at få et anfald.


Når angst eller panikanfaldet er på vej, eller er i gang, så er der her 5 trin du skal følge:


1. Find fem ting du kan se. 2. Find fire ting du kan røre. 3. Find tre ting du kan høre. 4. Find to ting du kan lugte. 5. Find en ting du kan smage.


Du skal gentage rutinen indtil angsten forsvinder igen.


Teknikken kaldes "grounding" og anbefales af flere terapeuter verden over. Denne rutine får dit fokus ud i den virkelig verden og væk fra din indre overaktivitet.


Der er intet rationel over angst eller panikanfald der kommer når vi mindst venter dem. Hypnose er derfor en god måde til at forløse den form for angst, da vi under trancen finder frem til årsagen og forløser den med terapi.


Du er velkommen til at kontakte mig for at høre om dine muligheder. En gratis forsamtale hos mig er trygt og sikkert og kan ske via chat, mail eller over telefonen.85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page