top of page

Har du styr på de "skjulte kalorier"?

Opdateret: 4. jun.

Mange af mine vægttabsklienter bliver overraskede over de få ting der er skyld i at vægttabet står stille, eller at de har taget på igen. Det er jo også meget reelt, at de ikke har en bevidsthed om de "skjulte kalorier" de indtager i løbet af dagen, for der er jo en grund til at de har taget på.


Et eksempel kan være at man drikker 2 glas rødvin hver aften, fordi man har læst at det skulle være sundt. Faktum er at vin indeholder alkohol og sukker og feder lige så meget som slik. Når du drikker alkohol, arbejder din lever på højtryk for at skille sig af med de giftstoffer, som findes deri og nedbryder derfor ikke andre kalorier, før den har skillet sig af med alkoholen. De kalorier, som du spiser sammen med vinen, ender derfor lettere som fedt.


Kalorier: 15 cl rødvin/1 glas indeholder ca. 110 kcal. Den samme mængde hvidvin indeholder ca. 120 kcal.


Det kan også være at du vælger at spise 3 bananer i løbet af dagen som "sunde” mellemmåltider. Det er det samme som at spise en chokoladebar på 50 gram om dagen altså 265 kalorier.


Det gode ved at blive bevidst om de "skjulte" syndere er at de fleste med få ændringer i hverdagen kan stoppe deres vægtforøgelse, og begynde at tabe sig igen.


Jeg er uddannet vægtkonsulent og hjælper dig med at afdække hvad der er årsagen til at du har taget på, mens jeg også hjælper dig med at lave en plan og holde fokus på vægttabet og slippe de gamle mønstre.


NB! Du kan booke en forsamtale uden beregning på linket nedenunder eller kontakte mig via chatten hvis du har spørgsmål eller vejledning.
51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page