top of page

Hvorfor bor jeg i Málaga?

Opdateret: 4. jun.

Kender du det at der er noget du gerne vil men du ved ikke hvorfor du ikke gør det?


At flytte til Málaga, er noget vi herhjemme har talt om i mange år. Det skulle være i år 2024, når jeg blev 50 år, og det var noget, vi så frem til. Vi har længe været fascineret af, at bo under sydens sol og leve i en anden kultur.


Grunden til at vi allerede flyttede herned 8 år tidligere end planen, var fordi jeg var på videreuddannelse inden for coaching. Da jeg selv blev coachet, blev jeg pludselig klar over, at det med at vente til jeg var 50 år, faktisk ikke var det vi skulle. Der var så mange fordele ved at flytte nu, og det med at vente egentlig var en måde at distancere sig fra drømmen.


Alt havde forandret sig, og vi flyttede 3 måneder efter. Vi har nu boet hernede i 3 år og vi har ikke fortrudt vores valg.


Jeg er altid positiv forundret over, hvor stærk coaching virker på mig selv og på andre, som jeg selv coacher.


Der er mange ting der skal tages forbehold for før man flytter til at andet land. Du skal også være forberedt at der også er en efterfølgende proces når du først er flyttet. Du er velkommen til at stille mig spørgsmål om hvad du skal være opmærksom på med dit valg.


NB! Du kan booke en forsamtale uden beregning på linket nedenunder eller kontakte mig via chatten hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.








46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page