top of page

Angst og panikanfald

Hvis du kæmper med angst eller panikanfald er det vigtigt at få tale med en behandler om dette, du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Sessionerner er trygge og sikre og er på dine vilkår.

Pris: Første session kr. 500,-

Angst

Angst

Hypnose er en effektiv og anerkendt behandlingsform til at reducere og fjerne angst.

 

Mange går rundt med angst i kroppen, som føles begrænsende og uhensigtsmæssig for det de ønsker.

Under hypnosen kan du gå ind i en dyb afslapning, hvor du er mere åben for positive forslag og ideer. Dette kan hjælpe dig med at frigøre dig fra negative tanker og bekymringer, der kan forårsage angst.

Gennem hypnotisk terapi vil du også lære teknikker til at reducere angst, såsom vejrtrækning og afspænding. Dette kan hjælpe dig med at håndtere din angst, når den opstår

 

Angst føles og mærkes fysisk i kroppen og det kan være ret ubehageligt. Mange af mine tidligere klienter havde haft denne følelse i mange år, nogen helt fra barnsben af og via terapien har de kunne slippe den. Jeg arbejder med angsten i hypnoseterapien ved at gå tilbage i tiden, via regression, og finde ud af hvorfor og hvordan angsten opstod. På denne måde slipper kroppen signal den eksisterende angstfølelse.

Eksamensangst

Det er meget naturligt at være spændt til en eksamen, men desværre oplever mange, så meget nervøsitet, at det forstyrrer både når de skal forbedrede sig, og især når de er inde til eksamen.

I denne periode hjælper jeg mange med at få styr på denne nervøsitet for at skulle til eksamen, det gør jeg via mentaltræning, hypnose og coaching.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe netop dig med at få den bedste succes.

Her er udtalelse fra tidligere klient efter en behandling fik hun styr på sin nervøsitet.

"Hej René, jeg var til prøveeksamen i dag og alle undrede sig da jeg meldte mig som den første til at komme op, de havde jo set hvor angst jeg har været. Alt min angst var nu væk og jeg gik op helt afslappet og uden at have ondt i maven!! Det er helt vildt fantastisk!!!!! Jeg glæder mig faktisk til at komme til eksamen nu!! "

Eksamensangst

Panikangst

Hvis du lider af angst og panikanfald og går rundt med tanken om det skal ske igen, vil jeg anbefale dig at lære denne simple teknik. Du kan eventuelt også skrive det ned på et papir og tage det med dig, så du kan give det til dem du er sammen med, hvis du er på vej til at få et anfald.

 

Når angst eller panikanfaldet er på vej, eller er i gang, så er der her 5 trin du skal følge:

 

1. Find fem ting du kan se.

2. Find fire ting du kan røre.

3. Find tre ting du kan høre.

4. Find to ting du kan lugte.

5. Find en ting du kan smage.

 

Du skal gentage rutinen indtil angsten forsvinder igen.

 

Teknikken kaldes "grounding" og anbefales af flere terapeuter verden over. Denne rutine får dit fokus ud i den virkelig verden og væk fra din indre overaktivitet.

 

Der er intet rationel over angst eller panikanfald der kommer når vi mindst venter dem. Hypnose er derfor en god måde til at forløse den form for angst, da vi under trancen finder frem til årsagen og forløser den med terapi.

 

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre om dine muligheder. En gratis forsamtale hos mig er trygt og sikkert og kan ske via chat, mail eller over telefonen.

Personlige oplevelser
"Gør kun noget du virkelig selv har lyst til, husk at sige fra i tide hvis nogen vil have dig til noget, der skal nok komme tider, hvor du gerne vil. For mig tog det 3 år at nå dertil."
bottom of page