top of page

Hvem er jeg?

Jeg har gennem de sidste 22 år udviklet andre via personlig coaching samt professionel coaching i virksomheder. Coaching er et stærkt redskab til at få afdækket sin reelle motivation, begrænsninger og redskaber til at komme videre fra den situation man gerne vil ændre.

Professionel coach med 22 års erfaring.

Coaching er et yderst effektivt redskab til at afdække, hvad der motiverer dig til at nå netop dine mål. Derudover er coaching også et redskab, der på fineste vis undersøger hvad der indtil nu har begrænset dig i at nå dine mål. Du har måske brug for at få afklaret, hvilken retning du skal gå i livet, det kan handle om din karriere, hvor du skal bo, dit familieliv, dine relationer osv.

Måske har du bare en generel usikkerhed på, hvilken retning dit liv skal tage og så vil en coaching-session kunne hjælpe dig. Det er ikke nødvendigt, at det er store spørgsmål i livet du forsøger at blive klog på, det kan også handle om, at blive klog på måske skjulte ønsker, som du ikke selv er bevidst om, men som en coaching-session vil hjælpe dig med at få frem i lyset.
 

En coach session kan også foregå via en online session eller via en telefonsamtale. Herunder kan du læse mere om dit ønskede coaching område:

bottom of page