top of page
Hypnose

HYPNOSETERAPI

Angst og nervøsitet

Læs mere >

ANGST

 

Hypnose kan være en effektiv måde at reducere og fjerne angst på

 

Under hypnose kan du gå ind i en dyb afslapningstilstand, hvor du er mere åben for positive forslag og ideer. Dette kan hjælpe dig med at frigøre dig fra negative tanker og bekymringer, der kan forårsage angst.

Gennem hypnotisk terapi vil du også lære teknikker til at reducere angst, såsom vejrtrækning og afspænding. Dette kan hjælpe dig med at håndtere din angst, når den opstår.

Pris: Første session 500 DKK.

VÆGTTAB

 

 Du kan forsøge at tabe dig ved at følge et vægttabsprogram eller ved at motionere og spise sundere og mindre. Men du får større succes, når du får bearbejdet årsagen til, at du har taget på.

 

Ved brug af hypnose vil du få afdækket, hvad det er der gør, at du har taget på? Hvorfor du spiser alt det, som du godt ved ikke er godt for dig? Hvorfor du måske spiser uden at mærke sult? Hvorfor du spiser kagen, når du om morgenen havde besluttet, at nu skulle du tabe dig? Når disse ting er bearbejdet, er det nemmere at tabe dig samt holde vægttabet.

Pris: Første session 500 DKK.

Vægttab og madvaner

Læs mere >

DINE TIDLIGERE LIV

Du kan opleve, at den adfærd du har ikke giver nogen mening med det liv du ønsker. Det er ligesom, der er noget der blokerer dig, eller trækker dig i en anden retning. Eller som om din krop eller tanker forsøger at tage over. 

 

Med hypnose kan du metaforisk gå tilbage i tiden og måske opleve dig selv i et tidligere liv.

 

Dette kan give dig forløsning, en selv-indsigt og en styrke, der kan gøre, at du kan komme videre mod dine drømme.

 

Pris: Første session 500 DKK.

Dine tidligere liv

Læs mere >

STRESS

Via et stressforløsende program med hypnoseterapi vil jeg sammen med dig arbejde på, at forløse de fysiske og psykiske reaktioner, der oftest forekommer i forbindelse med stress.

 

Jeg vil med hypnose lære din krop at slappe af og udføre en mental oprydning, så kroppen igen kan begynde at fungere uden kaos-tanker. Du vil opleve, du kan begynde at overskue de ting, du ikke kunne før stressen overtog. Du vil desuden under hypnose mentaltræne kommende situationer, der tidligere har givet stresssignaler, så du er klar til at starte op igen.

 

Pris: Første session 500 DKK.

Stress

Læs mere >

FORSTYRRENDE KROPSIGNALER

Du kan opleve at din krop giver dig sitren i fingrene, hjertebanken, ondt i maven og mange andre signaler. Du forstår ikke hvorfor, at det sker? Med hypnose kan du med regressions- og partsterapi finde ud af, hvad det er kroppen forsøger at fortælle dig.

 

Du vil i hypnose arbejde med at forløse eventuelle konflikter vedrørende, hvad du selv ønsker og hvad kroppen ønsker. En forløsning vil give dig ro i kroppen igen. Det er vigtigt at vide at din krop altid tror, at den gør noget godt for dig, selvom den sagtens kan have misforstået, hvordan den skal gøre det. 

Pris: Første session 500 DKK.

Forstyrrende kropssignaler

Læs mere >

DEN HVIDE BÆNK

Med den hvide bænk i parken, kan du i hypnose få gensyn på bænken med en du savner. I trancen får du mulighed for at fortælle en, der ikke er sammen med dig mere, hvad du har behov for at fortælle. 

 

Det kan være en smuk, men ofte også intens oplevelse, der foregår, mens du er i trance under hypnosen.

 

Hvem ville du gerne tale med eller møde igen, hvis du fik muligheden?

 

Pris: Første session 500 DKK.

Den hvide bænk

Læs mere >

Hypnose er en kraftfuld terapiform, som kan hjælpe med at reducere angst, stress og andre mentale udfordringer. Og det bedste ved det hele er, at det kan gøres online, hvor som helst du befinder dig.

Hos mig kan du trygt booke en online hypnose-session, da jeg er en certificeret og uddannet hypnotisør og hypnoseterapeut med mange års erfaring. Jeg er blevet uddannet ved NGH Danmark, som er en del af verdens største hypnoseorganisation.

Mine online hypnose-sessioner er lige så effektive som dem, der foregår ansigt til ansigt. Under en session vil vi bruge videoopkald, så du kan føle dig tryg og i stand til at åbne op omkring dine udfordringer.

Hypnose fungerer ved at få din underbevidsthed til at fokusere på positive forandringer, som du ønsker at opnå i dit liv. Under en hypnose-session vil jeg guide dig gennem en afslappende proces, hvor du vil blive mere åben over for positive forslag, som vil hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større mentalt velvære.

Hvis du vil prøve hvordan det er at være i let trance, kan jeg anbefale dig at besøge min youtube-kanal.

bottom of page