top of page
Unge

UNGE

HVEM ER DU?

Mens du er ung, er der mange holdninger til, hvordan du skal være, og hvordan du skal opføre dig, samt hvad dine mål i livet skal være. Du kan derfor nemt glemme dig selv i denne proces og leve et liv efter andres forventninger.

Med coaching finder vi frem til, hvem du egentlig er, hvad du vil med dit liv og hvordan du kan udtrykke dig og være dig selv.

Mange unge åbner sig ikke op for deres forældre i denne proces, og de kan have brug for en anden at tale med. Dine forældre kan opleve dette som modstand, indelukkethed og distancering.

Pris: Første online session til 500 DKK.

DRØMME OG MÅL

Hvad er du virkelig god til?

Hvilken uddannelse eller job skal du vælge?

Hvordan finder du den rigtige retning i dit liv?

Vi gennemgår sammen en persontypetest, der viser hvem du er, hvad der giver dig energi og motivation samt hvilken karriere du kan få succes med. Du vil kunne bruge denne erfaring i alt, du oplever omkring dig selv, og det vil give dig en selv-indsigt og en retning, som vil styrke dig i dine beslutninger fremadrettet i livet.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

SEKSUALITET

Hvad er min seksualitet - er den normal?
Har jeg de samme tanker som andre?

 

Der er mange tanker og følelser omkring seksualitet for unge. Der kan også være frygt for, at andre vil afvise dem, hvis de fortæller, at de har en anden seksualitet end den forventede.

 

Det er vigtigt at få vendt disse tanker og få talt om det du går rundt med, så du kan styrke din egen identitet og seksualitet.

 

Dette sker med coaching, hvor du lærer at forholde dig til dig selv og dine tanker og følelser.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

Pige Bag Lagen

ANGST OG NERVØSITET

Som en del af livet kan du blive udsat for situationer, som kan virke ubehagelige eller intense, imens du lærer dig at forholde dig til dem. Du oplever måske at dine forældre eller andre siger: ”du har sikkert angst”eller ”du er bare nervøs”Næste gang du oplever det samme, tænker du ”jeg har angst" eller "jeg er nervøs” og situationen forstærkes.

 

Det er vigtigt at få arbejdet med dette før, at det bliver selvforstærkende eller hæmmende for din fremtid.

 

Pris: Første online session til 500 DKK.

Dreng Skater

Jeg er altid imponeret over, hvor gode teenagere er til at arbejde med dem selv, og hvor åbne de er under sessionerne. De er ydmyge og fokuserede på at komme videre i deres proces og er hurtige til at skabe en forandring og en forståelse for dem selv.

Mange af dem er desværre udfordrede på grund af et performancestyret samfund, de bliver ”målt og vejet” og de når slet ikke at tænke efter selv, før der er kommet forslag fra de voksne, som de tager imod, ”for der skal jo tages en beslutning”. Det betyder desværre, at de kan miste troen på dem selv, når de møder modstand, og oplever det som manglende selvtillid.

 

Mange voksne er så fokuserede på, at den unge teenager skal nå det hele, at det bliver til overdrevet fokus på teenagerens udvikling. De voksne kan glemme, at der også er en sund læring for deres teenager, når de ikke vinder, får den bedste karakter, eller laver en fejl. Det er en del af teenagerens udvikling at fejle, vi må ikke skåne dem for dette. Hvis vi som voksne hele tiden skåner teenageren for livet ,så ryger selvtilliden, når der er modstand.

Når jeg taler med teenageren, får de hurtigt bevidsthed om, hvad der skal til for at motivere dem. De finder selv ud af, at komme videre i processen på deres egen måde.

Teenagere er også gode til at arbejde med hypnose, og de rykker sig lynhurtigt videre i processen under disse sessioner og får ny selvtillid og redskaber til vejen frem mod, at blive en del af det ”voksne” samfund. Teenageren kan altså godt klare sig selv, de skal bare bruge længere beslutningstid. De finder frem til deres vej gennem livet og lærer, at engang imellem skal vi kæmpe for at nå målet. De har mange drømme som de undlader at fortælle deres forældre for at skåne forældrene og bevarer drømmen, indtil de selv er klar til at gå efter den.

bottom of page