top of page

Pris: Første session kr. 500,-

Coaching til unge

Jeg er altid imponeret over, hvor gode unge er til at arbejde med sig selv, og hvor åbne de er under sessionerne. De er ydmyge og fokuserede på at komme videre i deres proces og hurtige til at skabe forandring og forståelse for dem selv.

Desværre er mange af dem udfordrede på grund af et performancestyret samfund, hvor de bliver målt og vejet, og ikke når at tænke selv, før de modtager forslag fra voksne. Det kan føre til mistet tro på sig selv og manglende selvtillid, når de møder modstand.

Voksne kan være så fokuserede på, at de unge skal nå det hele, at de glemmer, at der også er sund læring i at fejle, og tage forkerte beslutninger. En helt normal udvikling vi alle skal igennem.

Når jeg taler med de unge, finder de selv ud af, hvad der skal til for at motivere dem. De rykker sig lynhurtigt videre i processen under sesessionerne og får ny selvtillid og redskaber til at komme videre med deres drømme og ambitioner.

HVEM ER DU?

Mens du er ung, er der mange holdninger til, hvordan du skal være, og hvordan du skal opføre dig, samt hvad dine mål i livet skal være. Du kan derfor nemt glemme dig selv i denne proces og leve et liv efter andres forventninger.

Med coaching finder vi frem til, hvem du egentlig er, hvad du vil med dit liv og hvordan du kan udtrykke dig og være dig selv.

Mange unge åbner sig ikke op for deres forældre i denne proces, og de kan have brug for en anden at tale med. Dine forældre kan opleve dette som modstand, indelukkethed og distancering.

Vandretur
Hvem er du

DRØMME OG MÅL

Hvad er du virkelig god til?

Hvilken uddannelse eller job skal du vælge?

Hvordan finder du den rigtige retning i dit liv?

Vi gennemgår sammen en persontypetest, der viser hvem du er, hvad der giver dig energi og motivation samt hvilken karriere du kan få succes med. Du vil kunne bruge denne erfaring i alt, du oplever omkring dig selv, og det vil give dig en selv-indsigt og en retning, som vil styrke dig i dine beslutninger fremadrettet i livet.

Drømm og mål

ANGST OG NERVØSITET

Som en del af livet kan du blive udsat for situationer, som kan virke ubehagelige eller intense, imens du lærer dig at forholde dig til dem. Du oplever måske at dine forældre eller andre siger: ”du har sikkert angst”eller ”du er bare nervøs”Næste gang du oplever det samme, tænker du ”jeg har angst" eller "jeg er nervøs” og situationen forstærkes.

 

Det er vigtigt at få arbejdet med dette før, at det bliver selvforstærkende eller hæmmende for din fremtid.

Trist på sofaen
Angst

SEKSUALITET

Hvad er min seksualitet - er den normal?
Har jeg de samme tanker som andre?

 

Der er mange tanker og følelser omkring seksualitet for unge. Der kan også være frygt for, at andre vil afvise dem, hvis de fortæller, at de har en anden seksualitet end den forventede.

Det er vigtigt at få vendt disse tanker og få talt om det du går rundt med, så du kan styrke din egen identitet og seksualitet.

Dette sker med coaching, hvor du lærer at forholde dig til dig selv og dine tanker og følelser.

Seksualitet
bottom of page