top of page

Overvejer du at flytte til Málaga, eller er du allerede flyttet herned?

Opdateret: 14. aug. 2022


Hvis du overvejer at flytte til Málaga, eller bor du her allerede, er det vigtigt at erkende, at selv om du flytter til et andet land, så tager du stadig dine egne begrænsninger, mønstre og tidligere adfærd med dig. Jeg har flere klienter, der igennem flere år har flyttet frem og tilbage mellem Málaga og Danmark, da de aldrig har fået arbejdet med sig selv og deres mønstre. Det har været nemmere at flygte fra situationen end at blive i den og ændre sit perspektiv, samt udfordre sine eksisterende adfærd og reaktioner.


Der opstår helt sikkert en ny energi og nye muligheder, når man flytter til et andet land. Men når den første "forelskelse" er ovre, og det bliver hverdag, er det for mange den samme hverdag, de samme udfordringer, de samme værdisæt, som da du boede i Danmark, og du er stadig den samme person, der skal løse dette, når der opstår modstand.


Stil eventuelt dig selv disse spørgsmål, hvis du overvejer at flytte til Spanien eller tilbage til Danmark:


- Hvad ændrer sig ved dig, fordi du flytter væk?

- Hvordan vil du håndtere samme udfordring, når den opstår igen det nye sted?

- Hvad kan du lære ved at blive i situationen og løse den?

- Hvad er din motivation for at flytte væk? Og hvad vil du gøre for at fastholde den, når du oplever den samme modstand det nye sted?


Det er en situation, der kan være svært at tale med sine venner eller familie om, da der kan være interessekonflikter, og man kan risikere at møde sympati og ikke empati overfor situationen. Derudover er der en tendens til at de eksisterende bekendtskaber tager distance, da de ikke ved om du vælger at flytte eller og blive.


At flytte sig væk en situation, fordi man ønsker forandring, sker kun, hvis du selv forandrer dig på samme tid!


76 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page