top of page

Vægttabsforløb

Jeg er uddannet vægtkonsulent og hjælper dig med at afdække hvad der er årsagen til at du har taget på, mens jeg også hjælper dig med at lave en plan og holde fokus på vægttabet og slippe de gamle mønstre.

Pris: første session kr. 500,-

Jeg arbejder med coaching, individuelle kostplaner, og hypnoseterapi for at få dig i mål. Forløbet planlægger vi sammen i første session.

Sund diæt

Hvordan taber jeg mig?

Det handler om at spise anderledes eller motionere mere, det ved vi alle. Men det handler også om at finde ud af hvorfor det er nået til at du nu skal tabe dig? Ellers så vil du opleve, at du efter vægttabet tager på igen.

 

Det handler om mønstre og adfærd og indre kampe der skal bearbejdes. Derfor er det også vigtigt at få styr på hvorfor du har taget på, så det ikke sker igen. Det kræver at du har selverkendelse, og at du tør arbejde med dig selv.

 

Vi kan alle tabe os ved slavisk at følge et vægttabsprogram eller ved at motionere og spise sundere og mindre, men for mange lykkedes det ikke på sigt. Ved brug af hypnoseterapi og coaching, vil du få afdækket:

  1. Hvad det er der gør at du har taget på?
     

  2. Hvorfor du spiser alt det, som du godt ved ikke er godt for dig?
     

  3. Hvorfor du måske spiser uden at mærke sult?
     

  4. Hvorfor holder du ikke et vægttabsprogram, når du havde besluttet, at nu skulle du tabe dig?

Flere af mine klienter havde givet op efter utallige mislykkede kure og strenge diæter eller troede måske, at de slet ikke kan tabe sig. Men der er en løsning - ved at få ryddet op i de dårlige vaner og mønstre, begynder der hurtigt at ske et vægttab og selvværdet bliver styrket. Motivationen skal vedligeholdes, og vægttabet skal planlægges efter dit tempo.

 

Jeg arbejder med coaching, individuelle kostplaner, og hypnoseterapi for at få dig i mål. Forløbet planlægger vi sammen i første session.

Coaching sessions

Eksamensangst

Men coaching sessionerne følger du et tilpasset kostplansprogram, hvor vi løbende har en session forløbet, fejrer dine succeser og taler om de svære tider og sikrer at du holder dig motiveret gennem hele forløbet.

Lommeur i hånden

Ved hypnoseterapi vil du få afdækket og bearbejdet de følelsesmæssige og ubevidste spisemønstre, der er uhensigtsmæssige for dig. Disse mønstre er blevet skabt tidligere i dit liv og din krop tror ofte, at den gør noget godt for dig via disse tillærte og vaneskabende mønstre.

 

Du kender sikkert godt til det, at du først efter et måltid opdager, at du har spist mere end forventet og ønsket. Det er vigtigt at få bearbejdet netop disse mønstre med hypnoseterapien og få afklaret, hvorfor og hvordan de er blevet en del af dig, da det er disse mønstre der er skyld i, at du ikke kan holde en sund livsstil og derfor falder i og tager på igen. I hypnoseterapien kan jeg støtte dig ved at fjerne fokus fra de usunde ting, som du normalt vil have svært ved at lade være med at spise.

 

Det vil betyde, at de usunde ting ikke længere betyder noget for dig, mens vægttabet er i gang. Med coaching holder vi motivationen oppe og holder fokus og støtter dig. Der er en ugentlig vejning og en  coaching-session inkluderet igennem vægttabsforløbet.

Hypnoseterapi

bottom of page