top of page

Min egen historie om rygestop og hypnose

Opdateret: 4. jun.

Jeg begyndte ret sent med at ryge, og det startede da jeg skulle være med i et teaterstykke, hvor jeg skulle være ryger, og for at det skulle se naturligt ud, besluttede jeg mig for at øve rigtigt. Føj, det smagte grimt og lugtede, og jeg blev svimmel efter få inhaleringer. Bagefter stoppede jeg aldrig helt, og jeg røg en smule engang imellem.


Det var først mange år efter, at jeg blev fast ryger, det var for at blive en del af det sociale fællesskab, hvor jeg arbejdede. Det var dengang, at man måtte ryge inde i et rygerum, og jeg kan stadig se den gule nikotin løbe ned ad væggene, mens vi pulsede løs. Men hyggeligt var det!


Der gik ikke lang tid før, jeg var blevet en fast ryger, der stod op kl. 4 om morgenen for at ryge, da min krop ville have nikotin. Jeg besluttede mig senere for at stoppe, men jeg blev dårlig af nikotin erstatningsprodukter, så forsøgte flere rygestopkurser i stedet. Men det endte altid med, at jeg købte en pakke med 10 stk. cigaretter på vej hjem, og røg en i smug og gemte resten, så andre ikke ville opdage, at jeg havde røget - men jeg snød jo kun mig selv.


Vi blev så tilbudt hypnose på arbejdet, og jeg valgte at prøve det. Under hele sessionen tænkte jeg, hold op en gang snyd og humbug, og tænkte at hypnotisøren var til grin. Det var først da hypnotisøren sagde, at jeg kunne vågne op af trancen, at jeg fandt ud af, at jeg egentlig havde været langt væk. Det var ligesom jeg havde sovet i flere dage, og jeg kan huske, at jeg smilede resten af dagen.


Jeg har ikke røget siden, og jeg har ikke haft situationer, hvor det var udfordrende, for jeg har virkelig ikke haft lyst! Da jeg stoppede med at ryge, fandt jeg ud af, hvordan mine kollegaer lugtede af røg, når jeg sad ved siden af dem i mødelokaler. Ikke at det generede mig, men jeg er egentlig ked af, at jeg har generet andre med den lugt gennem så mange år.


Det er faktisk den oplevelse med hypnose og rygestop, der er skyld i, at jeg blev uddannet som hypnotisør, og at jeg i dag hjælper andre med at stoppe med at ryge. Hver gang mine klienter bagefter fortæller hvordan det har været at stoppe med at ryge via hypnose, bliver jeg mindet om min egen historie, som et positivt og sjovt minde om min første oplevelse med en hypnotisør.


NB! Du kan booke en forsamtale uden beregning på linket nedenunder eller kontakte mig via chatten hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page