top of page

Dit ego er din gode ven, du skal give det luft og ilt, for at du kan overleve!

Opdateret: 4. jun.

Dit ego er din gode ven, du skal give det luft og ilt, for at du kan overleve!


I denne uges øvelse, skal du skrive en historie til dig selv, om hvem du er, hvad du vil og hvad du kan, hvis der ikke var nogen begrænsninger, og ingen at tage hensyn til. Ved at skrive historien bliver du opmærksom på de muligheder, drømme og styrker, du har gemt inde i dig selv.


Vi bliver skabt gennem andres øjne fra barnsben. Vi har måske allerede som børn en stærk viljestyrke, et anderledes livssyn, en anden overbevisning, som kan blive holdt nede med vores forældres kærlighed, mål, værdier og drømme for vores kommende liv.

Senere indgår vi måske i et forhold eller ægteskab og skaber en fælles drøm ud fra fælles kompromiser.


Vi kan glemme hvem vi selv er, uden at være klar over at det sker. Men hvem er du? Hvad ville du gøre? Hvordan ville du opføre dig? Hvis du kunne gøre det, du havde lyst til?


Lyt til dit ego, det er vigtigt for at finde ud af, hvem du egentlig er under de tilpassede lag. Hvis du ikke lytter til dit eget ego, kan du opleve at blive nedtrykt, deprimeret, rastløs og opleve uro eller sitren i kroppen. Det er en overlevelses-mekaniske, der giver dig signaler om, at du er ved at miste dig selv.


NB! Du kan booke en forsamtale uden beregning på linket nedenunder eller kontakte mig via chatten hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page