top of page

Er din relation under afvikling eller udvikling, og hvad kan du gøre?

Opdateret: 4. jun.

Er en stærk relation for dig det samme som 1000 likes til dit Instagram-billede?


Spørg dig selv om, hvornår du sidst har opbygget en stærk kommunikation, der ikke var online, men ved at ringe eller mødes med dem, som du ønsker en tættere relation til, og hvorfor det eventuelt føles sværere end at gøre det via et socialt medie?


Jeg var til et foredrag om relationer og har siden tænkt meget over pointen om, at en relation enten kan være i udvikling eller i afvikling. Den står aldrig stille!


Vi vælger selv til og fra, hvor vi opbygger og afvikler vores relationer, og vi gør det ved kvaliteten af kommunikationen. Vi kan forgæves forsøge at vedholde relationer ved at like vores venners billeder og opdateringer på FB og andre sociale medier. Men relationerne er her i afvikling, hvis vi ikke mødes, taler sammen, ser hinanden i øjnene og stiller spørgsmål og har en dialog om, hvor den anden er i sit liv.


Mange oplever derfor at sociale medier, som Facebook, med tiden bliver ligegyldige og opleves tomme. Der er masser af interaktion, men kommunikationen kan med tiden give en følelse af ensomhed eller ligegyldighed, selv om man har mange følgere og venner. Mange oplever, at når de så vælger at ringe til en anden for at opbygge en relation efter en længere periode med kun online kommunikation, er modtageren forvirret og har ikke tid, eller der er akavet stilhed. Det er fordi, at relationen er blevet svækket, da der kun har været online kommunikation. Her skal relationen bygges op igen. Den kan dog hurtigt opbygges igen med vedvarende kommunikation, hvor man taler sammen eller mødes fysisk.


Hvis du ønsker en stærk relation, der er i udvikling, er det vigtigt, at du investerer dig selv i relationen. Det gør du ved at tale sammen, se den anden i øjnene og kommunikere, stille spørgsmål om den anden og involvere andre i dine tanker og dit liv.


Du har selv valget; du kan vælge at tage initiativ til at mødes, kommunikere, involvere dig og spørge ind til, hvor den anden er i sit liv, så forstærker du igen relationen med god kommunikation, og ja den kommunikation tager længere tid end via sociale medier, men hvor vigtig er det for dig at fastholde den relation?


NB! Du kan booke en forsamtale uden beregning på linket nedenunder eller kontakte mig via chatten hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning.
37 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page